Confidentialitate

Politica de confidențialitate
Notificare privind Protecția Datelor cu Caracter Personal

I. Colectarea informațiilor
Următoarele tipuri de informații personale pot fi colectate, stocate și utilizate:
A. Informații despre computerul dvs., inclusiv adresa dvs. IP, locația geografică, tipul și versiunea browserului și a sistemului de operare.
B. Informații despre vizitele și utilizarea acestui site web, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizările paginii și căile de navigare pe site.
C. Informații pe care le introduceți atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru web, cum ar fi adresa dvs. de e-mail.
D. Informații pe care le introduceți atunci când creați un profil pe site-ul nostru. De exemplu, numele dvs., adresa de email, ziua de naștere.
E. Informații care sunt generate în timpul utilizării site-ului nostru web, inclusiv când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați.
F. Informații referitoare la orice achiziționați, serviciile pe care le utilizați sau tranzacția pe care o faceți prin intermediul site-ului nostru web, care include numele dvs., adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și detaliile cardului de credit.
G. Informații pe care le postați pe site-ul nostru web cu intenția de a le publica pe internet.
H. Orice alte informații personale pe care ni le trimiteți.

II. Utilizarea informațiilor
Informațiile personale transmise către noi prin intermediul site-ului nostru web vor fi utilizate în scopurile specificate în această politică de confidențialitate sau pe paginile relevante ale site-ului. Putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru următoarele:
A. Administrarea site-ului și a afacerii noastre.
B. Personalizarea site-ului nostru web pentru dvs.
C. Permiterea utilizării serviciilor disponibile pe site-ul nostru web.
D. Trimiterea de bunuri achiziționate prin intermediul site-ului nostru.
E. Trimiterea extraselor, facturilor și notificărilor de plată către dvs și colectarea plăților de la dvs.
F. Trimiterea notificărilor prin e-mail pe care le-ați solicitat în mod special.
G. Furnizarea către terți de informații statistice despre utilizatorii noștri.
H. Tratarea solicitărilor și reclamațiilor făcute de sau despre dumneavoastră în legătură cu site-ul nostru.
I. Menținerea site-ului nostru în siguranță și prevenirea fraudei.
J. Verificarea respectării termenilor și condițiilor care reglementează utilizarea site-ului nostru.
K. Alte utilizări.
Nu vom furniza informațiile dumneavoastră personale fără consimțământul dumneavoastră expres oricărei terță parte pentru marketingul direct al acestora sau al oricărei alte părți terțe.

III. Dezvăluirea informațiilor personale
Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale oricăruia dintre angajații noștri, ofițerii, asigurătorii, consilierii profesioniști, agenții, furnizorii sau subcontractanții noștri după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.
Putem dezvălui informațiile dumneavoastră personale:
A. în măsura în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege;
B. în legătură cu orice procedură judiciară în curs sau viitoare;
C. pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor și reducerea riscului de credit);
D. către cumpărătorul (sau potențialul cumpărător) al oricărei afaceri sau bunuri pe care le-am vândut (sau avem în plan să îl vindem);
E. oricărei persoane considerăm în mod rezonabil că s-ar putea adresa unei instanțe sau unei alte autorități competente pentru divulgarea informațiilor personale în cazul în care, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate ar putea să dispună divulgarea informațiilor personale.
Cu excepția cazurilor prevăzute în această politică, nu vom furniza informațiile dumneavoastră personale către terți.

IV. Păstrarea informațiilor personale
Această secțiune stabilește politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a vă asigura că ne respectăm obligațiile legale cu privire la păstrarea și ștergerea informațiilor personale.
Informațiile personale pe care le prelucrăm pentru orice scop sau scopuri nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar în acest scop sau în acele scopuri.
Vom stoca informatiile dvs:
A. în măsura în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege.
B. dacă considerăm că documentele pot fi relevante în legătură cu orice procedură legală potențială sau în curs;
C. pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusive furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudei și reducerea riscului de credit).

V. Securitatea informațiilor dvs. Personale

A. Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale.
B. Vom stoca toate informațiile personale pe care le oferiți pe serverele noastre securizate (protejate prin parolă și firewall).
C. Toate tranzacțiile financiare electronice încheiate prin intermediul website-ului nostru vor fi protejate prin tehnologia de criptare.
D. Ați luat la cunoștință faptul că transmiterea informațiilor pe internet este în mod obișnuit nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.
E. Sunteți responsabil(ă) pentru păstrarea confidențialității parolei pe care o utilizați pentru accesarea website-ului nostru; nu vă vom solicita niciodată parola (cu excepția momentului când vă conectați pe site-ul nostru).

VI. Metode de dezabonare
Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către EDITURA ALCHIMICA prin email la adresa contact@eaef.ro, ne puteți solicita anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor.

VII. Amendamente
Putem actualiza această politică din când în când prin publicarea unei noi versiuni pe site-ul nostru. Ar trebui să verificați această pagină ocazional pentru a vă asigura că înțelegeți oricare modificări ale acestei politici. Vă putem notifica cu privire la modificările acestei politici prin e-mail.

VIII. Drepturile dvs.
Ne puteți solicita să vă furnizăm orice informații personale pe care le deținem despre dumneavoastră. Furnizarea unor astfel de informații va fi supusă furnizării de dovezi adecvate ale identității dvs.
Este posibil să reținem informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.
Ne puteți anunţa în orice moment să nu procesăm informațiile dumneavoastră personale în scopuri de marketing.
Conform legii, fie sunteți de acord în mod expres în prealabil cu utilizarea de către noi a informațiilor dumneavoastră personale în scopuri de marketing, fie vă vom oferi posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor dumneavoastră personale în scopuri de marketing.

IX. Site-uri terțe

Site-ul nostru web include hyperlinkuri către site-uri terțe și detalii ale acestora. Nu avem control asupra politicilor și practicilor de confidențialitate ale terților și nu suntem responsabili pentru acestea.