Termeni si conditii

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.alchimiaezoterica.ro

 • ACCEPTAREA TERMENILOR ŞI CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

 • DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul www.alchimiaezoterica.ro, conținutul, produsele și serviciile sale sunt disponibile tuturor persoanelor majore, capabile din punct de vedere legal să încheie contracte (înțelegeri cu caracter obligatoriu). Dovada îndeplinirii acestor criterii poate fi solicitată la accesarea tuturor (sau a unor) serviciilor și/ sau produselor sub forma datelor de identificare sau de contact.

 • INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului  www.alchimiaezoterica.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L. deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate.

Toate informațiile, produsele sau serviciile conținute în acest site sunt proprietatea EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L., care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www. alchimiaezoterica.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L.

Accesul și utilizarea paginii www. alchimiaezoterica.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www. alchimiaezoterica.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagină. Puteți copia și tipări conținutul paginii www. alchimiaezoterica.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www. alchimiaezoterica.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimtamântul explicit al reprezentanților www. alchimiaezoterica.ro.

 • NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L.. EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L. nu va acorda nici o garanție referitoare la:

 1. evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
 2. neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
 3. inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele www. alchimiaezoterica.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www. alchimiaezoterica.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate răspunde în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web www. alchimiaezoterica.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea www. alchimiaezoterica.ro nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

www. alchimiaezoterica.ro nu face nici o declaratie, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultantei, nu își asumă nici o obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daune suferite ca urmare a utilizării conținutului.

 • SOLUȚIONAREA ONLINE A LITIGIILOR

Comisia Uniunii Europene pune la dispoziția consumatorilor Platforma OS pentru soluționarea online a litigiilor privind obligațiile contractuale pentru cumpărături online.
Platforma este disponibilă aici http://ec.europa.eu/consumers/odr

 • OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L. nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigura că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L. prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

 • INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon, adresa de e-mail), modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L., dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări si prelucrări electronice.

 • LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L. utile în legătură cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

 • INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.alchimiaezoterica.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date si informații personale de către EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L.; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L. a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L. și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

EDITURA ALCHIMICA EZOTERICA FUNDAMENTALA S.R.L. va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.