ULEI ESENTIAL DE NEEM 10ML

15,00 lei

Categories: ,

Description

Originar din Asia de Sud, cultivat atat pentru valoarea sa ornamentala cat si pentru cea terapeutica, copacul de neem mai este supranumit si “copacul sacru”, “farmacia naturii”, “panaceu al tuturor bolilor”,„cel care vindeca toate bolile”.Uleiul de neem este un ulei nevolatil ce are multiple utilizari in medicina, cosmetica si agricultura. Actiuni : Antibacterian (Pseudomonas aeruginosa Staphilococcus aureus Escherichia coli Proteus spp Klebsiella etc.), antiviral, puternic antifungic, antiseptic, antiparazitar, antiinflamator, antifebril, analgezic, imunostimulent, imbunatateste functiile ficatului, depurativ, detoxifiant, hipoglicemiant, spermicid, regenerarant, calmant, emoilent, restaureaza elasticitatea pielii, imbunatateste starea parului. Insectifug general demonstrat pentru peste 400 de specii de insecte ierbicid si insecticid foarte eficient si totodata perfect natural ecologic pentru uz casnic veterinar si forestier. Nu este toxic pentru speciile cu sange cald! Indicatii : Infectii cutanate bacteriene fungice, afectiuni dermatologice: acnee, eczeme, furunculoze, psoriazis, herpes, scabie, arsuri (inclusiv a celor provocate de soare), rani diverse, negi, eruptii cutanate, afectiuni reumatismale, caderea parului, matreata, piele uscata, crapata, sau deteriorata, parazitoze intestinale, infectii ale tractului intestinal (enterite diaree dizenterie) malarie. Ingrediente : Ulei de Neem (Azadirachta indica) -100%, obtinut prin presare la rece din semintele copacului de Neem. Este util ca adjuvant în: Infectii cutanate bacteriene, fungice, afectiuni dermatologice: acnee, eczeme, furunculoze, psoriazis, herpes, scabie, arsuri (inclusiv a celor provocate de soare), rani diverse, negi, eruptii cutanate, afectiuni reumatismale, caderea parului, matreata, piele uscata, crapata sau deteriorata, parazitoze intestinale, infectii ale tractului intestinal (enterite, diaree, dizenterie), malarie. Precautii: Pentru cine nu suporta mirosul, acesta poate fi combinat cu alte uleiuri vegetale si/sau uleiuri esentiale de citrice sau menta. Contraindicatii: Alergie la ulei de neem. Mod de utilizare: Uz intern: doar la recomandarea consultantului de specialitate. Uz extern: se foloseste ca adaos in diverse produse cosmetice sau medicinale, dupa caz, in proportie de 5-20%. Se poate utiliza si pur, aplicat local pe piele, pentru cine tolereaza mirosul. Atentie, a nu se depasi doza zilnica! CA INSECTIFUG: cateva picaturi intr-o lotiune sau ulei repelent pentru a descuraja insectele.PENTRU ANIMALE de CASA: ca unguent in procent de cca. 25% sau inclus in sampon 5-10%. Nu este toxic chiar daca animalul isi linge blana sau pielea. CA PESTICID: 1 litru de apa calda, o lingura de sapun lichid (poate fi preparat din fulgi de sapun neutru sau de menaj), 10 ml ulei de neem se pulverizeaza pe frunzele si trunchiul plantelor si pe sol o data pe saptamana. Daca ploua, se repeta operatiunea. Solutia este pentru preventie. Nu ucide instantaneu insectele deja stabilite pe plante, dar va respinge depunerea altora. Neemul previne dezvoltarea larvelor, respinge afidele, acarienii si diversi gandaci. Nu afecteaza fluturii, buburuzele sau albinele. Este hidrosolubil, putand fi amestecat foarte bine in apa sau solutii apoase. Se recomanda testarea prealabila a sensibilitatii pe o portiune mica de piele. Atenționări : A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se evita contactul cu ochii. A se agita înainte de utilizare. A se păstra la loc uscat și răcoros.

ULEI ESENTIAL DE NEEM 10ML

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Scroll to top